REFerenties

Ik heb 20 jaar werkervaring opgedaan bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, als business controller, investmentanalist, deskmanager en secretaresse. Daarnaast heb ik bestuurservaring als bestuurslid van de handbalvereniging in Berkel-Enschot. Als vrijwilliger ben ik onder andere verantwoordelijk voor de website en social media accounts van deze vereniging.

Aldenhuijsen Bestuursservices is recentelijk actief als bestuurssecretaris voor de Stichting Kennisalliantie Bedrijventerreinen Nederland (SKBN) en als interim commercieel medewerker backoffice bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Stichting kennisalliantie bedrijventerreinen nederland | SKBN

Als bestuurssecretaris verzorgt Aldenhuijsen Bestuursservices de voorbereiding en afhandeling van de vergaderingen van het algemeen bestuur alsook van de participantenraad van SKBN. Verder worden overige bijeenkomsten gecoördineerd. Ook neemt Aldenhuijsen Bestuursservices het beheer van mailbox, website en social media van SKBN uit handen.


Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg | OML


Als tijdelijk commercieel medewerker backoffice regelt Aldenhuijsen Bestuursservices de backoffice van de verkoopactiviteiten en de aftersalesactiviteiten van OML. Tevens worden de directeur en consultant marketing en sales ondersteund.