REFerenties

Voor mijn start als zzp'er heb ik 20 jaar werkervaring opgedaan bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), als business controller, investmentanalist, deskmanager en secretaresse. Daarnaast heb ik bestuurservaring als bestuurslid/secretaris van de handbalvereniging in Berkel-Enschot. Als vrijwilliger ben ik onder andere verantwoordelijk voor de website en social media accounts van deze vereniging.

Aldenhuijsen Bestuursservices is momenteel actief als bestuurssecretaris voor de Stichting Kennisalliantie Bedrijventerreinen Nederland (SKBN), als officemanager bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) en als notulist voor Stichting Steenbreek.

Stichting kennisalliantie bedrijventerreinen nederland | SKBN

Als bestuurssecretaris verzorgt Aldenhuijsen Bestuursservices de voorbereiding en afhandeling van de vergaderingen van het algemeen en dagelijks bestuur alsook van de participantenraad van SKBN. Verder worden overige bijeenkomsten gecoördineerd. Ook neemt Aldenhuijsen Bestuursservices het beheer van mailbox, website en social media van SKBN uit handen.


Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg | OML


Met ingang van 2019 geeft Aldenhuijsen Bestuursservices invulling aan de rol van officemanager en regelt in die hoedanigheid de gewenste ondersteuning voor directie en Raad van Commissarissen van OML. Daarvoor organiseerde Aldenhuijsen Bestuursservices als tijdelijk commercieel medewerker van april 2018 tot medio 2019 de backoffice van de verkoopactiviteiten en de aftersalesactiviteiten van OML.


Stichting SteenbreekSinds 2020 verzorgt Aldenhuijsen Bestuursservices de notulering van de vergaderingen van het algemeen bestuur en het dagelijks bestuur van stichting Steenbreek.